Tips voor de EK 2021 voetbalpoule


Dirk · 26-04-2021

Tijdens een EK of WK staat Nederland weer op z'n kop. Van vrienden, familie of collega's krijg je weer uitnodigingen om mee te doen aan een voetbalpoule. Heel erg leuk natuurlijk, maar hoe zorg je ervoor dat je een keer wint? Dat gaan wij je proberen uit te leggen.

Op de markt van de voetbalpoules is erg tegenwoordig veel te vinden. Toernooivoetbal.com is er natuurlijk weer bij. Maar de andere bekende organiseren ook weer mee een EK Pool voor het EK 2021, zoals Intikkertje, EKVoorspellen.nl, Flexvoetbal en Scorito. Genoeg keuze voor de voetballiefhebber!

Belangrijk bij het invullen van de wedstrijdenuitslagen is dat je de scores simpel houdt, daarbij kun je denken aan saaie uitslagen zoals 1-0, 2-0 en 1-1 en andere. Statistisch gezien werkt dit het beste. Het heeft meestal geen zin om bijvoorbeeld 8-0 in te vullen, aangezien dit bijna nooit voorkomt.

Voor de finale ronden is het belangrijk te weten welke landen het sterkst zijn. Het beste is dus om je even te verdiepen. Welk land staat het hoogst op de FIFA World Ranking en wat waren de recentste uitslagen van de oefenpotje voor ontvang van het EK 2021. Op deze manier krijg je een beetje een idee welke landen volgens jou doorgaan naar de achtste finales.

Hopelijk helpt dit je al een beetje in de goede richting! Start hier jouw voetbalpoule.


Reacties (0)

Er zijn geen reacties gevonden.

Bedrijfspoule.nl

Een EK poule voor je bedrijf?

Wil je een exclusieve voetbalpoule voor jouw bedrijf? Dat kan! Met een bedrijfspoule maak je jouw poule zo exclusief als je zelf wil. Voeg de kleuren en logo van jouw onderneming toe, nodig je collega’s uit en laat ze voorspellen. Om het nog leuker te maken laat je teams en afdelingen tegen elkaar strijden voor eeuwige roem!

Bedrijfspoule.nl »