Investering van 50K voor Toernooivoetbal.com


Dirk · 03-05-2021

Investering van 50K voor Toernooivoetbal.com

Wij zijn supertrots! Dankzij een investering van 50K vanuit het Google Cloud Startup Program kunnen wij Toernooivoetbal.com en Yosoku Games verder uitbouwen en doen wat wij het allerliefste vinden: voetbalfans met elkaar verbinden!

De afgelopen maanden hebben wij hard gewerkt om een schaalbaar platform neer te zetten voor de sportzomer die ons te wachten staat. Dus, wat ons betreft mag het EK Voetbal en de Tour de France beginnen en hopen wij de fans met www.toernooivoetbal.com en www.tourzomer.nl een schitterende sportzomer te geven!

Om Yosoku Games verder te laten groeien zijn wij altijd op zoek naar partners, investeerders en fans die samen het product willen verbeteren. Heb je interesse, stuur dan een bericht naar [email protected].

Meer informatie over dit bericht vind je op mijn LinkedIn post.

Groetjes, Dirk


Reacties (0)

Er zijn geen reacties gevonden.

Bedrijfspoule.nl

Een EK poule voor je bedrijf?

Wil je een exclusieve voetbalpoule voor jouw bedrijf? Dat kan! Met een bedrijfspoule maak je jouw poule zo exclusief als je zelf wil. Voeg de kleuren en logo van jouw onderneming toe, nodig je collega’s uit en laat ze voorspellen. Om het nog leuker te maken laat je teams en afdelingen tegen elkaar strijden voor eeuwige roem!

Bedrijfspoule.nl »