Het complete EK 2021 Speelschema


Dirk · 04-05-2021

Het speelschema voor het EK 2021 begint op vrijdag 11 juni 2021 en duurt tot zondag 11 juli 2021. De openingswedstrijd wordt op vrijdag 11 juni 2021 in Rome gespeeld tussen Turkije en Italië.

De wedstrijden van het Nederlands Elftal worden gespeeld op zondag 13 juni, donderdag 17 juni en maandag 21 juni 2021. De eerste wedstrijd is tegen Oekraïne, de tweede tegen Oostenrijk en de laatste groepswedstrijd is tegen Noord-Macedonië. Alle wedstrijden worden in de Johan Cruijf ArenA gespeeld.

Een overzicht van het complete EK 2021 speelschema vind je hier:
https://www.toernooivoetbal.com/nl/euro2020/wedstrijden


Reacties (0)

Er zijn geen reacties gevonden.

Bedrijfspoule.nl

Een EK poule voor je bedrijf?

Wil je een exclusieve voetbalpoule voor jouw bedrijf? Dat kan! Met een bedrijfspoule maak je jouw poule zo exclusief als je zelf wil. Voeg de kleuren en logo van jouw onderneming toe, nodig je collega’s uit en laat ze voorspellen. Om het nog leuker te maken laat je teams en afdelingen tegen elkaar strijden voor eeuwige roem!

Bedrijfspoule.nl »