Brief KNVB aan Oranje: "Jullie laten zien dat diversiteit ons sterker maakt"


Lisette · 02-06-2021

Brief KNVB aan Oranje:

In het AD werd vanochtend een open brief gepubliceerd van de KNVB aan ons Oranje. Middels de brief wil de KNVB laten zien dat voetbal iedereen verbindt, en dat het niet uitmaakt wat je ras, gender, afkomst of geloof is. Dat laat het Nederlands Elftal nu al tientallen jaren zien en daar is de KNVB trots op. Want het gaat erom wat je kunt en doet. Diversiteit maakt ons juist sterker.

In de brief staat onder andere: "Jullie laten al generaties lang zien wat overal vanzelfsprekend zou moeten zijn. Jullie laten zien dat diversiteit ons sterker maakt, zelfs toen het woord diversiteit nog nooit werd gebruikt."

De open brief werd ondertekend door verschillende mensen en instanties, waaronder de Nederlandse profclubs en de profcompetities, sportpers, verschillende BN'ers, anti-racismestichtingen en de KNVB.


Reacties (1)

Shrek Shrek

Mooi initiatief.

03-06-2021 · 10:43 · 0 Reacties

Reageren

U kunt geen leeg bericht toevoegen.
Bedrijfspoule.nl

Een EK poule voor je bedrijf?

Wil je een exclusieve voetbalpoule voor jouw bedrijf? Dat kan! Met een bedrijfspoule maak je jouw poule zo exclusief als je zelf wil. Voeg de kleuren en logo van jouw onderneming toe, nodig je collega’s uit en laat ze voorspellen. Om het nog leuker te maken laat je teams en afdelingen tegen elkaar strijden voor eeuwige roem!

Bedrijfspoule.nl »