Zo ziet de knock-outfase van het EK eruit


Dirk · 24-06-2021

Zo ziet de knock-outfase van het EK eruit

De laatste groepswedstrijd zit erop en nu gaat het toernooi pas echt beginnen! Wat betekent dit voor Oranje? Zoals wij in het schema lezen speelt Nederland in de achtste finale tegen Tsjechië en bij winst spelen wij in de kwartfinale tegen de winnaar van Wales en Denemarken. Op papier reken je jezelf al rijk met een halve finale plek. Het sterkste land die je dan tegen zou komen zou op papier Duitsland of Engeland zijn.

Als wij kijken naar de linkerkant van het schema vinden wij de top 4 van het vorige WK terug, dat zijn Engeland, België, Kroatië en Frankrijk en samen met Italië en Spanje gaan zij allemaal vechten voor een plek in de finale! Wat dat betreft mogen wij blij zijn met de rechterkant van het speelschema. Maar, laten wij eerst as. zondag Oranje aanmoedigen tegen de Tjsechen, waar kijk jij?


Reacties (0)

Er zijn geen reacties gevonden.

Bedrijfspoule.nl

Een EK poule voor je bedrijf?

Wil je een exclusieve voetbalpoule voor jouw bedrijf? Dat kan! Met een bedrijfspoule maak je jouw poule zo exclusief als je zelf wil. Voeg de kleuren en logo van jouw onderneming toe, nodig je collega’s uit en laat ze voorspellen. Om het nog leuker te maken laat je teams en afdelingen tegen elkaar strijden voor eeuwige roem!

Bedrijfspoule.nl »