Exit De Boer, maar wie volgt hem op?


Dirk · 29-06-2021

Exit De Boer, maar wie volgt hem op?

Vandaag is bekend geworden dat Frank de Boer ontslag heeft genomen als bondscoach van het Nederlands elftal na een teleurstellend EK. Een aantal weken geleden toen het EK net begon zag het er nog allemaal anders uit. De oranjekoorts steeg, evenals het vertouwen in Frank de Boer. Nederland had weer zin in een EK!

De groepsfase begon goed en resulteerde zelfs in winst in groep C met negen punten uit drie wedstrijden. Ondanks de winst werd er wel veel kritiek geuit op het veelbesproken 5-3-2 systeem. Maar, Frank de Boer bleef stug vasthouden aan zijn strategie die door de Tsjechen werd ontregeld. Een eerste krachtmeting in een knock-out ronde resulteerde in een roemloze 2-0 nederlaag. Na twee dagen zelfreflectie kwam De Boer tot de conclusie dat de druk hem fataal zou worden als hij door zou gaan als bondscoach van Nederlands elftal en diende zijn ontslag in.

Inmiddels wordt er druk gespeculeerd over wie zijn opvolger zou kunnen worden. Een aantal namen die in de wandelgangen genoemd wordt bevat onder andere Louis van Gaal, Henk ten Cate, Erik ten Hag, Peter Bosz, Fred Rutten, Giovanni van Bronckhorst, Philip Cocu, Clarence Seedorf, Ruud Gullit of een buitenlandse bondscoach. Naar wie gaat jouw voorkeur uit?


Reacties (0)

Er zijn geen reacties gevonden.

Bedrijfspoule.nl

Een EK poule voor je bedrijf?

Wil je een exclusieve voetbalpoule voor jouw bedrijf? Dat kan! Met een bedrijfspoule maak je jouw poule zo exclusief als je zelf wil. Voeg de kleuren en logo van jouw onderneming toe, nodig je collega’s uit en laat ze voorspellen. Om het nog leuker te maken laat je teams en afdelingen tegen elkaar strijden voor eeuwige roem!

Bedrijfspoule.nl »