Nicole-1903 is de winnaar van de EK 2021 editie


Dirk · 12-07-2021

Nicole-1903 is de winnaar van de EK 2021 editie

Nicole-1903 is met 1429 punten de winnaar geworden van de EK 2021 editie op Toernooivoetbal.com. Wij feliciteren Nicole-1903 met een uitstekende reeks voorspellingen. Het is bijzonder, want dit is de eerste keer dat een deelnemer wint zonder de kampioen goed te voorspellen, dus dat zegt genoeg over de winnaar, goed gedaan!

Beste pool
Ook feliciteren wij de londen pool die samen gemiddeld het beste hebben voorspeld. Hopelijk zien wij jullie volgend jaar weer terug.

Qatar 2022
Over anderhalve jaar zijn wij terug met de WK 2022 editie. Je kunt je zelfs nu al inschrijven, dus ga naar Qatar 2022 en meld je alvast aan. Tot volgend jaar :-)


Reacties (0)

Er zijn geen reacties gevonden.

Bedrijfspoule.nl

Een EK poule voor je bedrijf?

Wil je een exclusieve voetbalpoule voor jouw bedrijf? Dat kan! Met een bedrijfspoule maak je jouw poule zo exclusief als je zelf wil. Voeg de kleuren en logo van jouw onderneming toe, nodig je collega’s uit en laat ze voorspellen. Om het nog leuker te maken laat je teams en afdelingen tegen elkaar strijden voor eeuwige roem!

Bedrijfspoule.nl »