Nederland terug bovenaan en op weg naar het WK


Dirk · 07-09-2021

Louis van Gaal heeft Nederland terug in het zadel geholpen in de kwalificatie voor het WK in Qatar. In iets meer dan een week tijd heeft het Nederlands elftal weer op de kaart gezet na een 1-1 gelijkspel tegen Noorwegen, een 4-0 overwinning op Montenegro en een 6-1 overwinning op Turkije.

Met name de 6-1 overwinning op Turkije was imposant, op alle fronten werd Turkije overklast en daarmee geeft het Nederlands elftal duidelijk signaal af dat ze weer mee doen. In Oktober spelen ze alweer tegen Letland en Gibraltar.


Reacties (0)

Er zijn geen reacties gevonden.

Bedrijfspoule.nl

Een EK poule voor je bedrijf?

Wil je een exclusieve voetbalpoule voor jouw bedrijf? Dat kan! Met een bedrijfspoule maak je jouw poule zo exclusief als je zelf wil. Voeg de kleuren en logo van jouw onderneming toe, nodig je collega’s uit en laat ze voorspellen. Om het nog leuker te maken laat je teams en afdelingen tegen elkaar strijden voor eeuwige roem!

Bedrijfspoule.nl »