Komende wedstrijden

NEC NEC FOR Fortuna Sittard

Een poule maken voor het WK in Qatar


Een poule maken voor het WK in Qatar

Vanaf november dit jaar vindt eindelijk weer het WK voetbal plaats. Miljoenen mensen over de hele wereld kijken ernaar uit. Dit WK is de 22e editie en vindt plaats in het warme Qatar. Vanwege de hoge temperaturen wordt het toernooi dit keer niet in de zomermaanden, maar in de wintermaanden gehouden.

Het WK 2022 voetbal is gegarandeerd genieten voor iedereen. Want één ding is zeker: de wedstrijden zullen sowieso spannend worden. Ben jij een echte 'thrillseeker' en wil je het nóg spannender voor jezelf maken? Organiseer dan een poule. Hiermee voorspel je de resultaten en strijd je tegen bijvoorbeeld je collega's, familie of vrienden. Wie voorspelt de uitslagen het beste?

Een poule maken voor het WK 2022

Hoeveel wedstrijden denk jij dat het Nederlands elftal wint tijdens het WK 2022 in Qatar? Doe een zo goed mogelijke voorspelling en geef deze door in jouw poule. Dit doe je vervolgens voor alle wedstrijden van het WK 2022 in Qatar. Van de groepsfase en de achtste finales, tot aan de finale.

Naast de winnaar voorspellen, scoor je ook extra punten voor het raden van het juiste aantal doelpunten. Heb jij het doelsaldo correct voorspeld? Dan krijg je nog meer punten. In totaal zijn er per wedstrijd maximaal dertig punten te verdienen.

Uiteraard geef je jouw voorspelde uitslag door voor de aftrap van elke wedstrijd. Tijdens de wedstrijd is het niet mogelijk om jouw voorspelling aan te passen. Wel zo eerlijk, toch? Als jouw voorspellingen overeenkomen met de resultaten, ontvang je punten. Hoe meer correcte voorspellingen, hoe meer punten je krijgt. Nieuwsgierig? Registreer je gratis!

Een eigen WK poule maken

Het WK voorspellen is een leuk spel om samen met je collega's, vrienden of familie te doen. Wil jij er zelf een poultje organiseren? Een poule maken via onze website heeft veel voordelen. Zo kun je bijvoorbeeld in één overzicht zien wat de voorspellingen zijn van iedere deelnemer en op welke plek in de poule iedereen zich bevindt.

Als de poule eenmaal is aangemaakt, dan is het een kwestie van de resultaten afwachten. Voor alle deelnemers is dit een spannende tijd. Want wie mag zichzelf de 'beste voorspeller van de groep' noemen? Aan het einde van het toernooi worden alle punten bij elkaar opgeteld en wordt er gekeken wie de meeste punten heeft. Deze persoon mag zich trotse winnaar noemen van de WK 2022 voetbalpoule.

Wil jij nog een extra spelelement aan jouw eigen WK poule toevoegen? Beloon de winnaar dan door mooie prijzen aan te bieden. Denk bijvoorbeeld aan een cadeaubon, een electronica product of kaartjes voor een voetbalwedstrijd.

Een WK poule aanmaken

Begint het bij jou ook al te kriebelen? Organiseer dan nu jouw eigen poule voor het WK. Nodig je vrienden, familie of collega's uit en ga de strijd met elkaar aan. Voorspel de uitslagen van de WK wedstrijden met elkaar en ga een competitief WK 2022 tegemoet. Niet alleen op het veld wordt gestreden, maar ook in jouw woonkamer.

Via toernooivoetbal.com maak je een gratis WK poule 2022 aan. Hoe je dat doet lees je onder het kopje 'Spelregels'. Registreer je nu en nodig je vrienden uit!

Psst… Wist je dat je op bedrijfspoule.nl poules kunt organiseren voor het hele bedrijf? Je organiseert in 5 minuten eenvoudig een poule voor al je collega's!

Bedrijfspoule.nl

Een WK poule voor je bedrijf?

Wil je een exclusieve voetbalpoule voor jouw bedrijf? Dat kan! Met een bedrijfspoule maak je jouw poule zo exclusief als je zelf wil. Voeg de kleuren en logo van jouw onderneming toe, nodig je collega’s uit en laat ze voorspellen. Om het nog leuker te maken laat je teams en afdelingen tegen elkaar strijden voor eeuwige roem!

Bedrijfspoule.nl »