Komende wedstrijden

NEC NEC PSV PSV
Alle wedstrijden »

Zo maak je een eigen voetbalpoule


Dirk ·

Toernooivoetbal.com is dé leukste Voetbalpoule website van Nederland. In de Voetbalpoule voorspel je alle wedstrijd uitslagen en bepaal je welke landen de finale rondes gaan spelen. Daarnaast voorspel je ook wie Europees kampioen wordt en er zijn een aantal bonusvragen voor extra punten. Na elke wedstrijd worden de standen uitgerekend en hoe meer je goed hebt, hoe hoger je komt op de ranglijst. Eindig je hoog in de ranglijst, dan ben jij de beste van Nederland!

Start hier je eigen EK Voetbalpoule: Voetbalpoule aanmaken

Maak een eigen Voetbalpule voor vrienden, collega's of kennissen, en ga de strijd aan voor de beste voetbalkenner! Een eigen EK Poule heb je al in enkele seconden gemaakt; je hoeft alleen een account aan te maken en te klikken en unieke naam te verzinnen voor je Poule. Zorg dat je vrienden ook registreren en deel dan de link van de Poule met hen via Facebook, Twitter, WhatsApp of Telegram.


Reacties (0)

Er zijn geen reacties gevonden.

Bedrijfspoule.nl

Een WK poule voor je bedrijf?

Wil je een exclusieve voetbalpoule voor jouw bedrijf? Dat kan! Met een bedrijfspoule maak je jouw poule zo exclusief als je zelf wil. Voeg de kleuren en logo van jouw onderneming toe, nodig je collega’s uit en laat ze voorspellen. Om het nog leuker te maken laat je teams en afdelingen tegen elkaar strijden voor eeuwige roem!

Bedrijfspoule.nl »