Komende wedstrijden

DUI Duitsland SCO Schotland
Alle wedstrijden »

Speluitleg


Speluitleg

Welkom bij Yosoku Games, wij doen allerlei soorten fantasiesporten online. Het is duidelijk dat je hier bent om meer te leren over voetbalpoule, dus laten we beginnen en je alles leren over ons systeem en hoe je iedereen kunt betrekken bij grote voetbaltoernooien. Van vrienden en familie tot al je collega’s op kantoor.

Wat is voetbalpoule?

Hier bij Yosoku Games doen we voetbalpoules anders dan ze in het buitenland gewend zijn - onze gebruikers voorspellen real-life resultaten van toernooien, zoals het WK of het EK, om punten te verdienen. Deze punten tellen gedurende het hele voetbaltoernooi op en degene met de hoogste score aan het einde is de winnaar. Dan wint diegene de titel en krijgt hij alle opscheprechten.

Hoe doe ik mee?

Het is eigenlijk heel eenvoudig, er zijn in totaal maar 4 stappen:

  1. Maak een account aan op onze toernooivoetbal.com pagina.
  2. Organiseer een competitie met je vrienden en familie. Deze stap kan je overslaan als je enkel wilt concurreren met de rest van Nederland.
  3. Stel uw voorspellingen in.
  4. Leun achterover en kijk hoe uw punten zich opstapelen, of niet...
    Voor meer informatie over hoe de punten worden bepaald en alle spelregels, klik hier

Hoe organiseer je een Voetbalpoule

Bij ons kun je eenvoudig en snel je eigen competitie samenstellen. Nadat je je hebt geregistreerd, is er een knop 'Pool organiseren'. Klik op deze knop en vul de gevraagde informatie in. Vervolgens bedenk je een mooie naam voor je pool, en dan kun je eenvoudig mensen uitnodigen via onze site; aangezien er een link wordt weergegeven om te delen wie je maar wilt. Een andere optie is om op een van de sociale media-knoppen te drukken om de pool eenvoudig te delen op je sociale media. We houden de punten bij zodat jij en je groep deelnemers jullie eigen ranking kunnen zien.

Hoe voorspel je een voetbalpoule

Nadat je je hebt ingeschreven, kun je gelijk beginnen met het invullen van al je voorspellingen: van de groepsfase tot aan de finale. Er zijn zelfs enkele bonusvragen, zoals 'Wie wordt de topscorer?', om kans te maken op een paar extra punten om net de overwinning te kunnen claimen.
Er is geen vaste manier om altijd de beste voorspellingen te hebben. Een optie zou zijn om naar alle analytische data te kijken en naar de prestaties van individuele spelers, teamgeschiedenis enzovoorts. Maar het doel van het is spel is om vooral plezier te hebben.

Waarom is voetbalpoule beter dan de rest?

Wij geloven dat het meer inclusief kan zijn, omdat er geen beperkingen zijn aan welke spelers je hebt, hoeveel geld je hebt en al die dingen die horen bij de normale buitenlandse versie. In plaats daarvan heeft iedereen exact dezelfde kans om te winnen, als je meer kennis van voetbal hebt, kan dat een verschil maken, maar bij elk groot voetbaltoernooi kan er van alles gebeuren.
Alles is makkelijker! Het is eenvoudig in te stellen, te beheren en de mensen om je heen mee te laten doen. Dit maakt het veel leuker, want hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Wat is Excel-voetbalpoule?

Er zijn twee redenen waarom iemand een Excel-blad zou gebruiken voor fantasievoetbal, een daarvan is om gegevens te verzamelen om nauwkeurige voorspellingen te doen. De tweede reden is om een vriendelijke voorspellingscompetitie te creëren onder vrienden en families.
Het gebruik van een Excel-blad voor voorspelling van voetbalpoule heeft alles te maken met het verzamelen van gegevens om u te helpen bij uw voorspellingen van toekomstige toernooien. Laten we niet vergeten dat u uw persoonlijke oordeel niet kunt omwisselen met een gegevensanalyse. Data-analyse organiseert eenvoudig voetbalpoule-statistieken in begrijpbare overzichten. Met deze informatie kunnen we ons oordeel toepassen om goede beslissingen te nemen.
Het hebben van een Excel-blad om een voorspellingscompetitie voor vrienden of familie te maken, kost veel tijd om op te zetten, omdat je een schat aan Excel-kennis nodig hebt. Hier bij Yosoku Games hebben we de noodzaak hiervan geëlimineerd, omdat we een gratis voorspellingsplatform voor voetbalpoules hebben gecreëerd. Het is supereenvoudig om te spelen en nog makkelijker om te spelen met de mensen om je heen. Om gelijk te beginnen met spelen: klik hier!

Bedrijfspoule.nl

Een EK poule voor je bedrijf?

Wil je een exclusieve voetbalpoule voor jouw bedrijf? Dat kan! Met een bedrijfspoule maak je jouw poule zo exclusief als je zelf wil. Voeg de kleuren en logo van jouw onderneming toe, nodig je collega’s uit en laat ze voorspellen. Om het nog leuker te maken laat je teams en afdelingen tegen elkaar strijden voor eeuwige roem!

Bedrijfspoule.nl »