Prijzen


Eerste prijs: een voetbalreis naar FC Barcelona.
Eerste prijs: een voetbalreis naar FC Barcelona.

Een voetbalreis naar FC Barcelona is iets om nooit te vergeten. Het prachtige stadion ademt voetbal en de stad zelf is het aanzien ook meer dan waard. De hoofdprijs is een voetbaltrip voor twee personen naar een Champions League wedstrijd van FC Barcelona. De prijs is inclusief vlucht, hotelovernachting in het centrum van de Catalaanse stad en tickets voor de voetbalwedstrijd. Mede mogelijk gemaakt door Infostrada Sports.

Tweede prijs: een fantastische BRIK fiets.
Tweede prijs: een fantastische BRIK fiets.

De Brut is het nieuwste model van BRIK fietsen. Een daadkrachtige herenfiets voor zelfverzekerde stadsrijders. De Brut is een écht Nederlands product. Het is net als de Sec een eigen ontwerp en de fiets wordt in Nederland gemaakt. De BRIK Brut is sportief model en met zijn strakke lijnen een statement op de weg. Het frame van de Brut is gemaakt van wat dikkere aluminium buizen waardoor de fiets een stoere uitstraling krijgt. Mede mogelijk gemaakt door BRIK Fietsen.

Nummers 3 t/m 10: een geweldig WK boek.
Nummers 3 t/m 10: een geweldig WK boek.

Aan de vooravond van de twintigste editie van het wereldkampioenschap voetbal worden in dit boek volstrekt willekeurig de meest curieuze, bewonderenswaardige, trieste, krankzinnige en memorabele WK-momenten besproken. Er is gekozen om dit te doen via een oersimpele route, die van het alfabet. Van de Togolees Abalo tot de Pool Zurawski is het WK van A tot Z een vergaarbak van inkoppertjes, compleet nutteloze info, achterlijke quizvragen, maffe lijstjes, maar ook grappige anekdotes, hartverscheurende verhalen, persoonlijke drama's en andere WK-must knows. Het boek is geschreven door Hans-Jörgen Nicolaï. Mede mogelijk gemaakt door Infostrada Sports.