Prijzen


Eerste prijs
Eerste prijs

Het officiële shirt van de Wereldkampioen

De winnaar krijgt het officiële shirt van de Wereldkampioen in zijn of haar maat opgestuurd. Door de afwezigheid van het Nederlands elftal is dit een mooi plaatsvervangend shirt dat dit WK meer body zal geven. Eveneens wordt het ook een shirt met een verhaal, omdat jij kunt vertellen dat je de WK 2018 editie van Toernooivoetbal.com hebt gewonnen! Mede mogelijk gemaakt door Toernooivoetbal.com.

Tweede prijs
Tweede prijs

Een replica van de WK bal

Adidas gaat terug in de tijd en brengt met de nieuwe WK bal een ode aan de iconische Telstar bal. De Telstar 18 WC Russia 2018 Top Replica Bal is een replica van de officiële, zwart-witte bal waar onder andere de Rode Duivels tijdens het WK 2018 in Rusland mee gaan spelen. De adidas WK voetbal heeft een speciale graphic die geïnspireerd is op de skylines van Russische steden. De trainingsbal is geslaagd voor de FIFA-testen voor omtrek, gewicht, stuiteren en wateropname. De butyl binnenbal houdt de lucht het beste vast en de buitenbal met speciale textuur zorgt voor een betere touch. Mede mogelijk gemaakt door Toernooivoetbal.com.

Derde prijs
Derde prijs

Een geweldig boek over Het Eeuwige Gezeik

Natuurlijk zijn er ekende barre periodes in de Nederlandse voetbalgeschiedenis als 1889-1973 of de vroege Jaren 80, maar was 1974 eigenlijk - achteraf bezien - niet veel pijnlijker? Waren we in 1988 nou echt wel zo goed? En waarom werden we in 1998 geen wereldkampioen? De laatste noodlottige 89 minuten in de WK-finale van 1974, en de rode kaart van Wim Kieft in Brussel, het afbraakvoetbal van Oranje op de WK's van 2006 en 2010 (om maar te zwijgen over 1976...), de penaltydrama's door de eeuwen heen... Maar was het allemaal wel zo goed zoals wij het herinneren? Kluun en Giphart helpen de voetballiefhebber met een andere blik te kijken naar verleden, heden en toekomst van het Nederlands elftal. In barre voetbaltijden is dit het ultieme feelgood boek voor de geplaagde Oranje-fan.. Mede mogelijk gemaakt door Toernooivoetbal.com.