Prijzen


Eerste prijs
Eerste prijs

Het officiële shirt van de Wereldkampioen

De winnaar krijgt het officiële shirt van de Wereldkampioen in zijn of haar maat opgestuurd. Wij hopen dat #OnzeJacht van onze OranjeLeeuwinnen gaat lukken en dat jij een met een Nederlands shirt jezelf de winnaar mag noemen. Daarnaast wordt het natuurlijk ook een shirt met een verhaal, omdat jij kunt vertellen dat je de WK Vrouwen 2019 editie van Toernooivoetbal.com hebt gewonnen!<br/><br/>Mede mogelijk gemaakt door Toernooivoetbal.com.

Tweede prijs
Tweede prijs

FIFA Conext Officiële Dames WK 2019 Bal

De adidas FIFA Conext Officiële Dames WK 2019 Bal is afkomstig uit de collectie van adidas en is de officiële wedstrijdbal voor het Dames WK 2019 in Frankrijk. De bal heeft een moderne uitstraling met een flitsende rood/gele print geinspireerd op het WK in 98 in Frankrijk, waar de heren wereldkampioen werden.<br/><br/>De bal is een opvolger van de populaire Conext 15 voetbal van het WK in 2015 en heeft de eigenschappen van de adidas WK 2018 Telstar bal. Net als de Telstar 18 bestaat de Conext 19 uit zes vlakken voor een betere vorm. De vakken zijn aan elkaar gelijmd in een naadloze constructie voor de perfecte balvlucht, control en grip. <br/><br/>De wedstrijdbal is door de FIFA getest op omtrek, ronding, stuitkarakteristieken, wateropname, gewicht en drukverlies en heeft de hiermee de FIFA Quality keurmerk gekregen. De binnenbal is van latex. <br/><br/>Mede mogelijk gemaakt door Toernooivoetbal.com.

Derde prijs
Derde prijs

Samen Sterk; Het geheim van de Oranje Leeuwinnen

Met 'Samen sterk' schreef journaliste Annemarie Postma een reconstructie van het eerste grote succes van de Oranje Leeuwinnen: het winnen van het EK in de zomer van 2017. Daarnaast doet ze verslag van de voorbereiding op het WK deze zomer in Frankrijk - dit keer met Oranje in de favorietenrol. Na de winst van de Europese titel zette het Nederlands vrouwenelftal in één klap het voetbal voor vrouwen, toch al de snelst groeiende sport in Nederland, op de kaart. Profvoetballer worden en een goal maken in een EK-finale was nu definitief ook een meisjesdroom. En terwijl er vooraf weinig mensen warmliepen voor het toernooi in eigen land, werd de finale in Enschede door 4,1 miljoen mensen bekeken - een record. Hoewel het succes voor velen als een verrassing kwam, waren speelsters en staf al een jaar lang bezig met een minutieuze voorbereiding. Journaliste Annemarie Postma zag menige training, zat bij alle wedstrijden in het stadion en hing na afloop rond in de mixed zone.<br/><br/>Mede mogelijk gemaakt door Toernooivoetbal.com.