7 tips en tricks voor het voorspellen van voetbalwedstrijden


Dirk · 06-06-2022

7 tips en tricks voor het voorspellen van voetbalwedstrijden

Wanneer je voetbalwedstrijden wilt voorspellen dan is het altijd een goede test voor je onderbuikgevoel. Maar met alleen onderbuikgevoel red je het niet, daarom kan je ook gebruik maken van andere methodes om beter te kunnen voorspellen. Wij zetten de beste tips voor het voorspellen van voetbalwedstrijden op een rijtje voor je:

De grote hoeveelheid weddenschappen

Voor de beginnende voorspeller is het lastig om een goed overzicht te creëren over alle wedstrijden. Er zijn zo ontelbaar veel wedstrijden en ook bij iedere voetbalwedstrijd zijn er enorm veel details die invloed hebben op de uitkomst. Allereerst gaan we de terminologie uitleggen.

Een enkele weddenschap

Bij deze weddenschap kies je heel simpel of team A of B wint. Je hoeft verder geen andere zaken te voorspellen.

Wedden op de uitkomst van de wedstrijd

Ook bij deze weddenschap wed je op het resultaat van de wedstrijd. Alleen nu moet je de precieze uitkomst voorspellen. Bijvoorbeeld: FC Groningen – Ajax 2:0.

De combinatie weddenschap

Bij een wedstrijd zijn er drie mogelijke uitkomsten mogelijk: ploeg A wint, gelijkspel of ploeg B wint. Bij een combinatie heb je de keuze uit 2 van de 3 opties. Zo kan je dus of kiezen voor Winst ploeg A + gelijkspel, of voor Winst ploeg B + gelijkspel, of winst ploeg A + winst ploeg B. Zo heb je dus meer kans om de uitkomst goed te voorspellen, maar hierdoor wordt de multiplier ook verkleind.

7 tips en tricks voor het voorspellen van voetbalwedstrijden

1. Word niet te hebberig.
Er bestaat zoiets als geluk. Ga dus niet je inzet verhogen omdat het goed gaat. Een balletje kan gek rollen, en dus moet je uitkijken met de hoeveelheid van je inzet.

2. Gebruik geen wiskundige systemen
Op het internet worden tips gegeven over een systeem dat je bij verlies van een weddenschap dat je vervolgens je inzet moet verdubbelen. Dit is een methode waarmee je meer en meer risico moet nemen voor een gelijkblijvende winstmarge. Dat raden wij af. Bij iedere wedstrijd moet je een analyse maken van de teams.#

3. Win genoeg kennis over de deelnemende teams
Het is altijd een wedstrijd tussen de goksites en de gokkers. De sites bepalen welke quotums er voor wedstrijden uitbetaald worden, maar de gokkers nemen kennis mee van de specifieke teams waar ze voorspellingen voor willen doen. Jij weet het beste welke spelers er fit zijn, en hoe de vorm van het team is. Vooral in de lagere competities stijgt de kans om te winnen met genoeg weten van de teams.

4. Vergeet je favoriete club
De beginnende gokker heeft snel het voorgevoel om op zijn of haar favoriete club te wedden. Echter is het quotum op dit soort wedstrijden vaak verlaagd omdat er erg veel mensen op wedden. Daarom raden wij dit af.

5. Wat moet je doen met live wedstrijden voorspellen?
Ook al geef het vaak veel plezier en spanning om op live wedstrijden te wedden, is het niet goed voor de professionele wedder. De quota zijn vaak een stuk minder goed bij live wedstrijden en beslissingen moeten vaak binnen enkele seconden gemaakt worden. Dit zorgt voor dat je fouten gaat maken en geld gaat verliezen.

6. Vergelijk alle weddenschappen goed.
Een truc is om weddenschappen te vergelijken. Bij je eerste blik lijkt een verschil van 0,05 niet heel veel, maar met deze berekening gaan we je laten zien dat het toch wel een verschil maakt op de lange termijn. In het voorbeeld gaan we uit van 100 weddenschappen die voor het gemak 100 keer worden gewonnen.
€ 10 x 3,2 = € 32 x 100 = € 3.200.
€ 10 x 3,25 = € 32,50 x 100 = € 3.250
Dus de 0,05 zou uitdraaien op extra winst van 50 euro.

7. Combineer niet al te veel wedstrijden.
Het is heel aanlokkelijk om het quotum flink te verhogen door veel wedstrijden te combineren. Echter moet je wel elke wedstrijd goed voorspellen om te winnen. Dit zorgt dus voor een extreem hoog risico met een zeer kleine winkans.

Probeer het eerst zonder geld

Wil je nou het voorspellen proberen zonder de inzet van echt geld, dan kan dat gewoon hier op deze website. Er zitten geen kosten aan verbonden en je kan wel oefenen om beter te worden. Zo kan je al meespelen met de Nations League of het WK dat er binnenkort aankomt!


Reacties (0)

Er zijn geen reacties gevonden.

Bedrijfspoule.nl

Een EK poule voor je bedrijf?

Wil je een exclusieve voetbalpoule voor jouw bedrijf? Dat kan! Met een bedrijfspoule maak je jouw poule zo exclusief als je zelf wil. Voeg de kleuren en logo van jouw onderneming toe, nodig je collega’s uit en laat ze voorspellen. Om het nog leuker te maken laat je teams en afdelingen tegen elkaar strijden voor eeuwige roem!

Bedrijfspoule.nl »