De 10 regels om een goede voetbalvoorspeller te worden


Dirk · 22-08-2022

Om met je bedrijf een goede tipgever te worden, heb je enkel een paar medewerkers nodig. Dit kunnen er 5 zijn, maar ook 10.000. Wij hebben de 10 tips om plezier te hebben voor jou op een rijtje gezet:

  1. Iedere sport kan je voorspellen
  2. Elke medewerker kan meespelen
  3. Zijn er risico’s?
  4. Meespelen is op alle apparaten mogelijk
  5. Dit bespreek je met je medewerkers
  6. Jouw ranking is makkelijk te volgen
  7. Alle wedstrijden kan je voorspellen
  8. Dit is de nieuwe rage
  9. Door dit spel ontstaat teambuilding
  10. Bij Bedrijfspoule kies jij

1. Iedere sport kan je voorspellen

Zakelijk voorspellen betekent dat je kan wedden op grote sporttoernooien en competities. Voorbeelden hiervan zijn het WK Voetbal in Qatar, Roland Garros of zelfs het WK Darten.

2. Elke medewerker kan meespelen

Zowel bij sporten als tijdens het werk is het van enorm belang dat er een goede sfeer is. Iedereen kan makkelijk meespelen met de voorspellingen en zo kan zelfs de nieuwe stagiaire probleemloos meedoen! Je hoeft geen ervaring te hebben met het voorspellen van wedstrijden.

3. Zijn er risico’s?

Voorspellen is normaal gesproken gevaarlijk, maar bij ons is er geen risico. Omdat je niet voor echt geld speelt, kan je ook niets verliezen. Wel is het natuurlijk zo dat je meer punten kan verdienen als je een score voorspelt met meer risico.

4. Meespelen is op alle apparaten mogelijk

Als je elke dag aan het spel meedoet, dan is het handig om via meerdere apparaten mee te kunnen doen. Met onze integraties kan het zowel vanaf kantoor als thuis gespeeld worden. Ook is het mogelijk vanaf je mobiele telefoon voorspellingen in te vullen. Zo weet je zeker dat je nooit vergeet om een wedstrijd te voorspellen.

5. Dit bespreek je met je medewerkers

Facebook-discussie, WhatsApp-groep, Slack-berichten, uitwisseling met al je collega's dankzij een speciale discussieruimte. De mogelijkheid om uit te wisselen met medewerkers die je niet dagelijks ziet, omdat sommigen op een andere afdeling werken, in een andere stad … of zelfs in een ander land.

6. Jouw ranking is makkelijk te volgen

Hoewel deze teambuildingactiviteit voor sommigen onschuldig lijkt, willen anderen weten wie de beste tipgever in het bedrijf is . Houd dus altijd je ranking in de gaten en controleer de updates om te zien dat niemand je is gepasseerd. En maak je geen zorgen als je de laagste bent in de eerste game, je hebt alle concurrentie om jezelf te verzilveren.

7. Alle wedstrijden kan je voorspellen

De uitkomst van een wedstrijd voorspellen is goed. Het voorspellen van de resultaten van alle wedstrijden is beter. Dus om een maximum aan punten te verdienen, is het beter om voorspellingen te doen over alle confrontaties van de competitie!

8. Dit is de nieuwe rage

Voorspellen is niet zomaar een weddenschap plaatsen op een wedstrijd tussen twee teams. Het is deelnemen aan de opwinding rond elke wedstrijd, voor de duur van de competitie. Wie niet springt is geen Bedrijfspoule!

9. Door dit spel ontstaat teambuilding

Profiteer van een sportevenement om een unieke teambuildingactiviteit aan te bieden, dat is het credo van Bedrijfspoule. Dus dankzij deze zakelijke voorspellingswedstrijd voel je je nog beter in je dagelijkse leven op kantoor. Waarom? Omdat het is bewezen door de meer dan 500 bedrijven die Bedrijfspoule hebben geprobeerd, dat deze teambuildingactiviteit sindsdien zijn werknemers aanzienlijk heeft verenigd. Medewerkers die deze 10 tips zelf zo goed mogelijk hebben toegepast om goede bedrijfsvoorspellers te worden.

10. Bij Bedrijfspoule kies jij

Er zijn twee soorten tipgevers in het bedrijfsleven . De goede tipgever en de slechte tipgever. De slechte tipgever, hij gebruikt Excel om zijn zakelijke voorspellingen te doen. De goede tipgever, hij gebruikt Bedrijfspoule om zijn voorspellingen in het bedrijfsleven te doen. Het is zo simpel!


Reacties (0)

Er zijn geen reacties gevonden.

Bedrijfspoule.nl

Een WK poule voor je bedrijf?

Wil je een exclusieve voetbalpoule voor jouw bedrijf? Dat kan! Met een bedrijfspoule maak je jouw poule zo exclusief als je zelf wil. Voeg de kleuren en logo van jouw onderneming toe, nodig je collega’s uit en laat ze voorspellen. Om het nog leuker te maken laat je teams en afdelingen tegen elkaar strijden voor eeuwige roem!

Bedrijfspoule.nl »