Komende wedstrijden

AJA Ajax ALM Almere City
Alle wedstrijden »

De laatste acht


Dirk ·

De laatste acht

Er zijn nog maar 8 landen over die blijven strijden om de beker. Vandaag beginnen de kwartfinales, maar wie is de favoriet?

Als wij kijken naar het speelschema, vinden wij de nummer één van de wereld, België, terug aan de linkerkant. Aan de rechterkant is Engeland, de nummer vier van de wereld, het volgende best gekwalicifeerde land dat nog meedoet. Als wij uitgaan van het feit dat de ranking leidend is voor de overwinningen, dan heeft België een stuk zwaarder programma dan Engeland, want België moet eerst Italië (#7) en Spanje (#6) verslaan om de finale te halen. Engeland moet daarentegen Oekraïne (#24) en Denemarken (#10) verslaan om de finale te halen.

Echter, hebben wij in de voorgaande wedstrijden gezien dat de positie op de wereldranglijst niets uitmaakt en dat elke wedstrijd een wedstrijd op zich is. Alle acht landen hebben evenveel kans. Het gaat erom dat je in twee keer 45 minuten alles geeft en bij een overwinning ga je door en bij een verlies lig je er uit. Alleen, vragen wij ons allemaal af wie er door gaat, dus wie is bij jou de favoriet?


Reacties (3)

Kayvente Eredivisie 2023-2024 Kayvente

Lekker Dirk! Mooi stuk!

· 0 Reacties

Reageren

Djella Eredivisie 2023-2024 Djella

Lekker Dirk! Mooi stuk!

· 0 Reacties

Reageren

Jeezek0180 Eredivisie 2023-2024 Jeezek0180

Lekker Dirk! Mooi stuk!

· 0 Reacties

Reageren

Bedrijfspoule.nl

Een WK poule voor je bedrijf?

Wil je een exclusieve voetbalpoule voor jouw bedrijf? Dat kan! Met een bedrijfspoule maak je jouw poule zo exclusief als je zelf wil. Voeg de kleuren en logo van jouw onderneming toe, nodig je collega’s uit en laat ze voorspellen. Om het nog leuker te maken laat je teams en afdelingen tegen elkaar strijden voor eeuwige roem!

Bedrijfspoule.nl »