Komende wedstrijden

SER Servië
 

ZWI Zwitserland

KAM Kameroen
 

BRA Brazilië

Dit is de definitieve selectie voor het WK in Qatar


Robbert ·

Dit is de definitieve selectie voor het WK in Qatar

De definitieve selectie voor het WK in Qatar is vanmiddag door Louis van Gaal bekend gemaakt. De grote verassing is het niet selecteren van Jesper Cillessen. De keeper van NEC leek lange tijd een vaste waarde, maar is afgevallen voor de definitieve selectie. Een hard gelach voor Cillessen omdat hij het afgelopen EK miste door een Corona besmetting. Ook Mark Flekken, een bekend gezicht bij de Oranje selectie, is afgevallen. De keepers die wel meegaan zijn Justin Bijlow, Remko Pasveer en Andries Noppert.

Nieuwe gezichten
Voor de definitieve selectie zijn er dertien spelers afgevallen. Van Gaal gaf in zijn persconferentie aan dat hij het een zware kluif vond om deze spelers het slechte nieuws te brengen. Positief nieuws was er wel voor Xavi Simons en Jeremie Frimpong. Beide speelden nog niet eerder voor het Nederlands Elftal en het is zelfs de eerste keer dat zij zich bij de selectie voegen. De overige afvallers zijn: Mitchel Bakker (Bayer Leverkusen), Sven Botman (Newcastle United), Brian Brobbey (Ajax), Devyne Rensch (Ajax), Guus Til (PSV), Ryan Gravenberch (Bayern München), Pascal Struijk (Leeds United), Donyell Malen (Borussia Dortmund), Jordy Clasie (AZ), Arnaut Danjuma (Villarreal) en Micky van de Ven (VfL Wolfsburg).

De definitieve selectie
Van Gaal gaf in zijn persconferentie aan het een grote eer te vinden om met Oranje naar het WK te gaan. Ook was hij duidelijk in zijn doelstelling. “We maken grote kans om wereldkampioen te worden en dat is de doelstelling”. De definitieve selectie voor het WK is hier te zien.

Bedrijfspoule
Met deze definitieve selectie durven wij van Toernooivoetbal te voorspellen dat het Nederlands Elftal ver gaat komen op het WK. Wil jij ook een voorspelling doen? En wil je deze delen met jouw collega's? Bestel dan hier een bedrijfspoule voor het aankomende WK.


Reacties (0)

Er zijn geen reacties gevonden.

Bedrijfspoule.nl

Een WK poule voor je bedrijf?

Wil je een exclusieve voetbalpoule voor jouw bedrijf? Dat kan! Met een bedrijfspoule maak je jouw poule zo exclusief als je zelf wil. Voeg de kleuren en logo van jouw onderneming toe, nodig je collega’s uit en laat ze voorspellen. Om het nog leuker te maken laat je teams en afdelingen tegen elkaar strijden voor eeuwige roem!

Bedrijfspoule.nl »