HEE SC Heerenveen PSV PSV
Alle wedstrijden »

Forse winst Oranje tegen Gibraltar

Lisette ·

De wedstrijd begon stroef; het Nederlands elftal haalde met moeite de 1-0 voorsprong binnen in de eerste helft tegen de Zuid-Europese voetbaldwerg. In de tweede helft zette Oranje een goed spel neer en scoorde nog eens 6 doelpunten, eindigend in een 7-0 overwinning. Helaas ten koste van Daley Blind, die met een ogenschijnlijk zware enkelblessure het veld moest verlaten.

Tegelijkertijd speelden Turkije en Letland gelijkspel, wat zorgt voor puntverlies van Turkije ten gunste van Oranje.

In mei komt het Nederlands elftal weer bij elkaar in voorbereiding op het EK.