Komende wedstrijden

SER Servië
 

ZWI Zwitserland

KAM Kameroen
 

BRA Brazilië

Het Wk in Qatar is begonnen!


Robbert ·

Het Wk in Qatar is begonnen!

Het WK in Qatar is vanmiddag van start gegaan. Dit werd ingeluid met een groots opgezette openingsceremonie in het Al Bayt Stadium in Al Khor, het stadion waar Nederland zijn laatste groepswedstrijd speelt tegen Qatar. De ceremonie werd geopend door de Amerikaanse Morgan Freeman, die daarnaast de voice-over verzorgde bij diverse video’s.

Lichtshow met dans en zang
Na de opening volgde een lichtshow met vuurwerk, diverse muzikale acts en dans. De Zuid-Koreaanse Jung Kook zong onder andere een duet met de Qatarese zanger Fahad Al-Kubaisi. Daarna kwamen alle mascottes, muzikaal begeleid met alle officiële WK liederen, van vorige WK’s langs. Aan het slot hiervan werd de officiële mascotte La’eeb getoond. Tot slot sprak de Qatarese emir Tamim ben Hamad Al-Thani het publiek toe. De emir sprak zijn hoop uit op een mooi en verbindend WK voor iedereen.

Openingsduel
Het openingsduel tussen Qatar en Ecuador ging om 17.00 Nederlandse tijd van start. Dit duel werd met 2-0 gewonnen door Ecuador. De doelpunten vielen in de eerste helft en werden beide gescoord door Enner Valencia. Het eerste doelpunt viel uit een strafschop en de tweede goal werd door de aanvaller gescoord met het hoofd.

Nederlands Elftal
Ondertussen bereid Nederland zich voor op het eerste duel op dit WK. Om 17.00 Nederlandse tijd speelt Oranje tegen Senegal, dat sterspeler Sadio Mané moet missen vanwege een blessure.


Reacties (1)

Shrek WK 2022 Shrek

· 0 Reacties

Reageren

Bedrijfspoule.nl

Een WK poule voor je bedrijf?

Wil je een exclusieve voetbalpoule voor jouw bedrijf? Dat kan! Met een bedrijfspoule maak je jouw poule zo exclusief als je zelf wil. Voeg de kleuren en logo van jouw onderneming toe, nodig je collega’s uit en laat ze voorspellen. Om het nog leuker te maken laat je teams en afdelingen tegen elkaar strijden voor eeuwige roem!

Bedrijfspoule.nl »