Het WK voetbal begint een dag eerder vanwege openingsceremonie


Robbert · 12-08-2022

Het WK voetbal begint een dag eerder vanwege openingsceremonie

Het WK voetbal begint een dag eerder dan gepland. De wereldvoetbalbond FIFA heeft hiervoor gekozen omdat er tijdens de openingsceremonie een vuurwerkshow gepland staat. De FIFA geeft aan het ongebruikelijk te vinden om de ceremonie te houden nadat er al twee duels gespeeld zijn. Dit betekent dat het openingsduel van Qatar tegen Ecuador een dag eerder zal plaatsvinden op zondag 20 november om 17:00 Nederlandse tijd. Voor deze wedstrijd zal de officiële openingsceremonie plaatsvinden. Een andere reden voor deze verandering van het schema is het feit dat de vuurwerkshow niet goed te zien zou zijn op klaarlichte dag.

Deze verandering in het schema betekent ook dat Oranje niet langer het openingsduel speelt. De wedstrijd wordt nog steeds gespeeld op 21 november, maar de aanvangstijd is veranderd van 11:00 uur naar 17:00 uur Nederlandse tijd. Het wedstrijdschema hebben wij ook direct aangepast op Toernooivoetbal.com en daarmee zijn wij klaar voor het WK!


Reacties (0)

Er zijn geen reacties gevonden.

Bedrijfspoule.nl

Een WK poule voor je bedrijf?

Wil je een exclusieve voetbalpoule voor jouw bedrijf? Dat kan! Met een bedrijfspoule maak je jouw poule zo exclusief als je zelf wil. Voeg de kleuren en logo van jouw onderneming toe, nodig je collega’s uit en laat ze voorspellen. Om het nog leuker te maken laat je teams en afdelingen tegen elkaar strijden voor eeuwige roem!

Bedrijfspoule.nl »