Hoe deze man 90.000 mensen versloeg in een WK-pool


Dirk · 08-08-2022

Hoe deze man 90.000 mensen versloeg in een WK-pool

Na afloop van het WK voetbal in 2018 waren er veel mensen die hun voetbalpoule gewonnen hebben. Echter stak 1 persoon met kop en schouders boven de rest uit: Norbert. Hij wist namelijk 90.781 andere deelnemers te verslaan, maar wat is nou precies zijn truc? Daar gaan we in dit artikel uitgebreid op in.

De meeste uitkomsten bij voetbalwedstrijden

Bij Europese wedstrijden zijn er soms wel eens uitschieters naar een 3-0 of een 3-1, of andersom. Echter zijn beide landen, vooral in de knock-out fase, vaak minder aanvallend. Ze tasten elkaars tactiek af en nemen zeer weinig risico. Dit komt omdat ze beiden weten dat 1 fout kan betekenen dat ze uit het toernooi liggen. Deze tactiek gebruikte Norbert ook bij het voorspellen van de wedstrijden.

De tactiek voor het voorspellen

Norbert heeft zelf ook nog wat verbeteringen op zijn eigen tactiek gezien. Wat hij deed bij het WK van 2018 was alle wedstrijden op 1-0 of 0-1 voorspellen. Dit leek hem namelijk het beste, en tevens bespaarde het hem veel tijd om alles te overdenken en in te vullen. Echter geeft hij aan dat er gedurende de knock-out fase vrij veel gelijk gespeeld wordt. Daarom zou je in dat gedeelte van het toernooi ook af en toe 0-0 kunnen invullen.

Ga niet gokken

Wel geeft hij duidelijk aan dat deze tactiek bedoelt is voor plezierige voorspellingen. Dus bijvoorbeeld als je een voetbalpoule hebt met je vrienden kan je deze tactiek zeker gebruiken. Een perfecte site om met je vrienden of collega’s een voetbalpoule te maken is toernooivoetbal.com. Je kan zelfs met je bedrijf het opzetten met een API.

Een laatste tip voor voetbalpoules

Vaak ontstaat er vlak voor wedstrijden nog twijfel, waardoor deelnemers hun voorspelling toch aanpassen. Ook bedenken deelnemers vaak enorm gekke uitkomsten. Blijf de tactiek volgen of kijk naar de uitslagen die het minste opleveren bij wedkantoren. Deze uitslagen zijn namelijk de meest gekozen uitslagen. Je hebt geen enorme voetbalkennis nodig om deze interessante tactiek te kiezen. Misschien maak jij hierdoor wel kans bij het WK voetbal in Qatar.

Samenvatting: de beste tips voor het voorspellen van voetbalwedstrijden

Zorg dat je vasthoudt aan je eerste voorspelling en laat je mening niet beïnvloeden door de spanning van het toernooi. Voorspel in de groepsfase 1-0 of 0-1, en zorg ervoor dat je bij de knock-out fase af en toe een gelijkspel toevoegt. Kies niet voor te gekke uitslagen en mocht je niet weten wat een wedstrijd wordt, kan je kijken naar de uitslagen met een laagste quotum.

Wil je zelf ook Norberts tactiek proberen?

Dat kan zeker! Op deze website kan je direct een account aanmaken en beginnen met het invullen van de voorspellingen van jouw favoriete aankomende toernooi. Of dat nou het EK Vrouwenvoetbal is in Engeland, of het WK in Qatar. Zo verhoog je de spanning nog meer en kan je ultiem genieten van het toernooi. Meld je nu aan!


Reacties (0)

Er zijn geen reacties gevonden.

Bedrijfspoule.nl

Een WK poule voor je bedrijf?

Wil je een exclusieve voetbalpoule voor jouw bedrijf? Dat kan! Met een bedrijfspoule maak je jouw poule zo exclusief als je zelf wil. Voeg de kleuren en logo van jouw onderneming toe, nodig je collega’s uit en laat ze voorspellen. Om het nog leuker te maken laat je teams en afdelingen tegen elkaar strijden voor eeuwige roem!

Bedrijfspoule.nl »