·
LIVE

ZKO Zuid-Korea
 79'
1 - 1

POR Portugal

GHA Ghana
 73'
0 - 2

URU Uruguay

Koppa steunt Amnesty International


Dirk ·

Koppa steunt Amnesty International

Er is veel te doen om het WK van 2020 in Qatar; al sinds de toewijzing van Qatar om het WK ‘22 te organiseren in 2010, heeft Amnesty International misstanden rondom mensenrechten aan de kaak gesteld in diverse rapporten. Arbeidsmigranten die de infrastructuur en stadions voor het WK bouwden zouden onder erbarmelijke omstandigheden moeten werken en wonen. Amnesty International heeft ervoor gezorgd dat Qatar verbeteringen en hervormingen heeft doorgevoerd op dit vlak, maar nog altijd hebben de arbeidsmigranten te maken met onder andere extreem lange werkdagen en achterstallig loon.

Omdat de FIFA vrijwel geen verantwoordelijkheid neemt op gebied van mensenrechtenschennis bij de voorbereidingen van het WK in Qatar, en wij het werk van Amnesty International belangrijk vinden voor de toekomst van organisaties van EK’s en WK’s door diverse landen, levert Koppa een financiële bijdrage aan Amnesty International als blijk van steun. Wij hopen dat deze actie de gebruikers en klanten van Toernooivoetbal.com inspireert om zelf ook te doneren aan Amnesty International zodat zij hun werk kunnen blijven doen om de toekomstige arbeidsomstandigheden van arbeidsmigranten die werken aan EK’s en WK’s te waarborgen.

Doneer je met ons mee?


Reacties (0)

Er zijn geen reacties gevonden.

Bedrijfspoule.nl

Een WK poule voor je bedrijf?

Wil je een exclusieve voetbalpoule voor jouw bedrijf? Dat kan! Met een bedrijfspoule maak je jouw poule zo exclusief als je zelf wil. Voeg de kleuren en logo van jouw onderneming toe, nodig je collega’s uit en laat ze voorspellen. Om het nog leuker te maken laat je teams en afdelingen tegen elkaar strijden voor eeuwige roem!

Bedrijfspoule.nl »