Komende wedstrijden

GRO FC Groningen NAC NAC Breda
Alle wedstrijden »

Koppa steunt Jeugdfonds Sport & Cultuur Nederland


Dirk ·

Koppa steunt Jeugdfonds Sport & Cultuur Nederland

Bij Koppa zijn we trots om aan te kondigen dat we een donatie hebben gedaan aan het Jeugdfonds Sport & Cultuur Nederland. Deze donatie kwam tot stand naar aanleiding van een recent evenement dat we hebben georganiseerd voor AGA Screening Volendam via ons platform Bedrijfspoule.nl

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Nederland maakt het mogelijk dat duizenden kinderen in Nederland kunnen sporten, dansen, muziek maken en andere creatieve activiteiten kunnen ondernemen. Wij geloven dat deelname aan deze activiteiten cruciaal is voor de persoonlijke ontwikkeling en het welzijn van kinderen.

Wij hopen dat deze donatie een verschil kan maken en meer kinderen de kans biedt om hun talenten te ontdekken en ontwikkelen. Bij Koppa zijn we ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en zullen we ons blijven inzetten voor goede doelen die bijdragen aan een betere toekomst voor iedereen.

We willen ook onze waardering uitspreken naar AGA Screening Volendam voor hun begrip en steun in deze keuze. Samen kunnen we bijdragen aan een positieve verandering in onze samenleving.

Voor meer informatie over het Jeugdfonds Sport & Cultuur Nederland en hoe u ook kunt bijdragen, bezoek hun website: jeugdfondssportencultuur.nl

Met vriendelijke groet,

Dirk, oprichter Koppa


Reacties (1)

IemandMijnWitteZweetbandGezien Eredivisie 2024-2025 IemandMijnWitteZweetbandGezien

Super! Hele mooie bestemming van het sponsorgeld.

· 0 Reacties

Reageren

Bedrijfspoule.nl

Een EK poule voor je bedrijf?

Wil je een exclusieve voetbalpoule voor jouw bedrijf? Dat kan! Met een bedrijfspoule maak je jouw poule zo exclusief als je zelf wil. Voeg de kleuren en logo van jouw onderneming toe, nodig je collegaโ€™s uit en laat ze voorspellen. Om het nog leuker te maken laat je teams en afdelingen tegen elkaar strijden voor eeuwige roem!

Bedrijfspoule.nl »