Nederland treft Zweden, Rusland & Zwitserland


Dirk · 29-10-2021

Gisteren was de loting voor het EK Vrouwen 2022 in Engeland. Nederland is ingeloot in Groep C samen met Zweden, Rusland & Zwitserland.

Met Zweden, de nummer 2 van de wereldranglijst, treffen de Nederlands vrouwen de verliezend finalist van de Olympische Spelen in Tokio. Op zaterdag 9 juli openen ze gelijk het toernooi tegen deze tegenstander. Vier dagen later speelt Nederland tegen Rusland, de nummer 24 van de wereld en op zondag 17 is de laatste groepswedstrijd tegen Zwitserland, 20ste op de FIFA-ranking. De Nederlandse vrouwen staan zelf 4de op de ranglijst.

Wij zijn er klaar voor

Een overzicht van alle wedstrijden en alle groepen zijn al aanwezig op Toernooivoetbal.com. Verder is de EK Vrouwen 2022 Voetbalpoule opgetuigd en kunnen mensen al meedoen. Ook bedrijven kunnen weer een Voetbalpool maken of organiseren via Bedrijfspoule.nl.


Reacties (0)

Er zijn geen reacties gevonden.

Bedrijfspoule.nl

Een EK poule voor je bedrijf?

Wil je een exclusieve voetbalpoule voor jouw bedrijf? Dat kan! Met een bedrijfspoule maak je jouw poule zo exclusief als je zelf wil. Voeg de kleuren en logo van jouw onderneming toe, nodig je collega’s uit en laat ze voorspellen. Om het nog leuker te maken laat je teams en afdelingen tegen elkaar strijden voor eeuwige roem!

Bedrijfspoule.nl »