Komende wedstrijden

NZL Nieuw-Zeeland
 

NOO Noorwegen

Nederland wint van Denemarken en speelt gelijk tegen Duitsland


Dirk ·

Nederland wint van Denemarken en speelt gelijk tegen Duitsland. Deze twee oefenwedstrijden waren de ideale mogelijkheid om het 5-3-2 systeem uit te proberen. Dit is namelijk het systeem waar Louis van Gaal het WK in Qatar wil gaan winnen.

Nederland - Denemarken

Afgelopen zaterdag speelde het Nederlands elftal in de Johan Cruijff Arena tegen Denemarken, één van de halve finalisten van het afgelopen EK Voetbal. Het team van Van Gaal trad aan in een 5-3-2 systeem en maakte een flitsende indruk. De Denen werden dan ook met 4-2 verslagen waar Eriksen zijn rentree maakte in de Deense ploeg.

Nederland - Duitsland

Gisteravond speelde Nederland met 1-1 gelijk tegen aartsrivaal Duitsland. Dit keer kwam het systeem in het begin minder uit de voeten, maar zoals het Nederlands elftal eerder heeft laten zien, zijn ze in staat het hoofd koel te houden en in een later stadium terug te slaan. In deze wedstrijd waren er genoeg leermoment voor Van Gaal waar hij mee aan de slag kan in de aanloop naar het WK Voetbal later dit jaar in Qatar.

WK Loting

Aanstaande vrijdag 1 april vindt de loting plaats voor het WK in Qatar. Nederland is ingedeeld in pot 2 en zal sowieso één van de sterke landen uit pot 1 tegenkomen in de groepsfase van het toernooi. De loting is komende vrijdag vanaf 17.55 uur live te zien bij de NOS.

WK Pool

Zoals jullie van ons gewend zijn staat de WK Poule voor WK 2022 in Qatar al klaar. Iedereen kan al een WK Pool organiseren en vrienden, familie en/of collega's uitnodigen.


Reacties (0)

Er zijn geen reacties gevonden.

Bedrijfspoule.nl

Een WK poule voor je bedrijf?

Wil je een exclusieve voetbalpoule voor jouw bedrijf? Dat kan! Met een bedrijfspoule maak je jouw poule zo exclusief als je zelf wil. Voeg de kleuren en logo van jouw onderneming toe, nodig je collega’s uit en laat ze voorspellen. Om het nog leuker te maken laat je teams en afdelingen tegen elkaar strijden voor eeuwige roem!

Bedrijfspoule.nl »