Dit zijn de nieuwe shirts van Oranje tijdens het WK voetbal


Robbert · 15-09-2022

De KNVB en Nike hebben vandaag officieel het nieuwe uit- en thuisshirt gepresenteerd waarin Oranje op het WK 2022 verschijnt. Het nieuwe uitshirt zal voor het eerst gedragen worden tijdens de oefenwedstrijd tegen Polen op 22 september. De wedstrijd tegen België op 25 september wordt gespeeld in het nieuwe thuisshirt.

Oranje spelers reageren enthousiast op de nieuwe shirts
Onder andere Virgil van Dijk en Frenkie de Jong hebben gereageerd op de nieuwe shirts en spreken hun enthousiasme uit. Virgil van Dijk geeft aan dat elke keer dat hij het shirt aantrekt, hij het als een kans ziet om mooie dingen te bereiken. Niet alleen voor zichzelf en het team, maar met name voor Nederland en de fans. Daarnaast spreekt hij zijn trots uit om aanvoerder te zijn van het Nederlands Elftal. Frenkie de Jong ziet spelen voor Oranje als thuiskomen en een weerzien met vrienden. "Oranje is onze kleur en maakt ons tot wie we zijn als nationaal team".

Inspiratie
Shirtsponsor Nike geeft aan geïnspireerd te zijn door het totaalvoetbal waar Oranje in de jaren 70 furore mee maakte. Het shirt symboliseert creativiteit en de grensverleggende mentaliteit waar het Nederlands Elftal om bekend staat.

Wij van toernooivoetbal.com kunnen niet wachten om Oranje in de nieuwe shirts te zien schitteren! Het nieuwe uit- en thuisshirt van Oranje is hier te bekijken.


Reacties (0)

Er zijn geen reacties gevonden.

Bedrijfspoule.nl

Een WK poule voor je bedrijf?

Wil je een exclusieve voetbalpoule voor jouw bedrijf? Dat kan! Met een bedrijfspoule maak je jouw poule zo exclusief als je zelf wil. Voeg de kleuren en logo van jouw onderneming toe, nodig je collega’s uit en laat ze voorspellen. Om het nog leuker te maken laat je teams en afdelingen tegen elkaar strijden voor eeuwige roem!

Bedrijfspoule.nl »