·
LIVE

HEE SC Heerenveen
 89'
0 - 8

PSV PSV
Alle wedstrijden »

Oranje is goed op weg naar het WK


Dirk ·

Het Nederlands heeft weer twee keer gewonnen en is op weg naar het WK. In November volgen de laatste twee kwalificatie wedstrijden. In Letland werd op vrijdag 8 oktober met 0-1 gewonnen en maandag 11 oktober was het Nederlands elftal met 6-0 te strek voor Gibraltar. Dit betekent dat het Nederlands aan kop gaat in groep G met 19 punten. Noorwegen staat op 2 punten achterstand.

Als alles goed gaat, dan kan het Nederlands elftal zich plaatsen voor het WK in Qatar. Wij hebben in ieder geval de voetbalpoule WK editie 2022 (of voetbalpool) klaargezet op Toernooivoetbal.com. Iedereen kan zich nu al aanmelden en een eigen voetbalpoule maken voor vrienden, familie of collega's.

Op zaterdag 13 november speelt het Nederlands elftal uit bij Montenegro en dan volgt dinsdag 16 november de beslissing in de thuiswedstrijd tegen Noorwegen. Louis van Gaal heeft de boel dus weer goed op de rit gekregen. Wij kijken uit naar November, jij ook?


Reacties (0)

Er zijn geen reacties gevonden.

Bedrijfspoule.nl

Een WK poule voor je bedrijf?

Wil je een exclusieve voetbalpoule voor jouw bedrijf? Dat kan! Met een bedrijfspoule maak je jouw poule zo exclusief als je zelf wil. Voeg de kleuren en logo van jouw onderneming toe, nodig je collega’s uit en laat ze voorspellen. Om het nog leuker te maken laat je teams en afdelingen tegen elkaar strijden voor eeuwige roem!

Bedrijfspoule.nl »