Oranje leeuwinnen gaan naar het WK 2023


Robbert · 07-09-2022

Andries Jonker is er samen met zijn team in geslaagd een ticket te bemachtigen voor het WK. De nieuwe coach van de Oranje Leeuwinnen geeft aan dat hiermee zijn eerste doel is bereikt. Zijn team won met een goal in de 93ste minuut van IJsland met 1-0.

Eenvoudig was het niet, maar de opluchting is desalniettemin enorm groot. Oranje wist, ondanks het enorme overwicht, lange tijd niet tot scoren te komen. Na de 29ste doelpoging was het eindelijk raak. Esmee Brugts wist in de 93ste minuut het net te vinden. Op deze manier ontloopt Oranje de play-offs en plaatst zich direct voor het WK.

Andries Jonker ziet ondanks de vele gemiste kansen veel potentie bij zijn ploeg. Nu de ploeg zich gekwalificeerd heeft is het eerste doel bereikt en kan Oranje zich volledig gaan focussen op het WK. Jonker spreekt zijn waardering uit over de kwaliteiten van zijn ploeg, maar geeft ook aan dat er gewerkt moet worden aan het benutten van kansen, wil zijn ploeg klaar zijn voor het WK.

WK Vrouwen Poule
Met Toernooivoetbal.com zijn wij erbij volgend jaar, de WK Vrouwen Poule van 2023 staat zelfs al live.


Reacties (0)

Er zijn geen reacties gevonden.

Bedrijfspoule.nl

Een WK poule voor je bedrijf?

Wil je een exclusieve voetbalpoule voor jouw bedrijf? Dat kan! Met een bedrijfspoule maak je jouw poule zo exclusief als je zelf wil. Voeg de kleuren en logo van jouw onderneming toe, nodig je collega’s uit en laat ze voorspellen. Om het nog leuker te maken laat je teams en afdelingen tegen elkaar strijden voor eeuwige roem!

Bedrijfspoule.nl »