Komende wedstrijden

GRO FC Groningen NAC NAC Breda
Alle wedstrijden »

Oranje's Eerste Stappen naar het EK 2024


Dirk ·

Het Nederlands elftal heeft een veelbelovende start gemaakt in de voorbereiding op het EK 2024 met een overtuigende 4-0 overwinning op Canada. Deze oefenwedstrijd benadrukte de sterke punten van Oranje en bood inzicht in de potentie van het team.

Hoogtepunten van de Wedstrijd

Jeremie Frimpong schitterde met een indrukwekkende prestatie, waarbij hij een assist en een doelpiunt voor zijn rekening nam. De overige doelpunten werden gescoord door Memphis Depay, Wout Weghorst en Virgil van Dijk. Ondanks dat Nederland niet met het sterkste elftal speelde, lieten de spelers veelbelovend spel zien.

Doelpuntenmakers

  • Memphis Depay: 1 doelpunt
  • Jeremie Frimpong: 1 doelpunt
  • Wout Weghorst: 1 doelpunt
  • Virgil van Dijk: 1 doelpunt

Voorbereiding op het EK 2024

Deze wedstrijd tegen Canada is de eerste in een reeks oefenwedstrijden die Oranje zal spelen ter voorbereiding op het EK 2024 in Duitsland. Deze wedstrijden zijn cruciaal voor het versterken van de teamchemie en het uitproberen van verschillende tactieken.

Belangrijke Data

  • Start EK 2024: 14 juni 2024
  • Finale EK 2024: 14 juli 2024

Voor meer informatie en updates over het Nederlands elftal en hun weg naar het EK 2024, bezoek de volgende bronnen:

Blijf ons volgen voor de laatste updates en diepgaande analyses over het Europees Kampioenschap Voetbal 2024.


Reacties (0)

Er zijn geen reacties gevonden.

Bedrijfspoule.nl

Een EK poule voor je bedrijf?

Wil je een exclusieve voetbalpoule voor jouw bedrijf? Dat kan! Met een bedrijfspoule maak je jouw poule zo exclusief als je zelf wil. Voeg de kleuren en logo van jouw onderneming toe, nodig je collega’s uit en laat ze voorspellen. Om het nog leuker te maken laat je teams en afdelingen tegen elkaar strijden voor eeuwige roem!

Bedrijfspoule.nl »