Komende wedstrijden

NZL Nieuw-Zeeland
 

ZWI Zwitserland

Oranjevrouwen winnen twee keer in WK kwalificatie


Dirk ·

De oranjevrouwen hebben de laatste twee wedstrijden in de kwalificatie voor het WK winnend afgesloten. Dit betekent dat zij nu bovenaan staan in groep C. Gisteren werd met 2-0 gewonnen van Wit-Rusland en dat verstevigd de koppositie. Afgelopen vrijdag werd al met 8-0 gewonnen van voetbaldwerg Cyprus. Dit zijn belangrijke punten voor de kwalificatie van het WK Voetbal, dat in 2023 wordt gehouden in Australië. Alle wedstrijden zullen bij de NOS te zien zijn.

Loting EK Vrouwen

Verder meldt de NOS dat Nederland groepshoofd is bij de loting voor het EK van volgend jaar. Aanstaande donderdag is dit live te volgen op NOS.nl. Het EK Vrouwen wordt volgend jaar gehouden in Engeland.

EK Vrouwen Voetbalpool

In 2022 is er ook een nieuwe editie van de voetbalpool speciaal voor het EK Vrouwen. Deze editie gaat door op het succes van het EK 2021 en zal nog leuker worden. Deelnemers kunnen eenvoundig een voetbalpool aanmaken voor vrienden, familie of collega's.


Reacties (0)

Er zijn geen reacties gevonden.

Bedrijfspoule.nl

Een WK poule voor je bedrijf?

Wil je een exclusieve voetbalpoule voor jouw bedrijf? Dat kan! Met een bedrijfspoule maak je jouw poule zo exclusief als je zelf wil. Voeg de kleuren en logo van jouw onderneming toe, nodig je collega’s uit en laat ze voorspellen. Om het nog leuker te maken laat je teams en afdelingen tegen elkaar strijden voor eeuwige roem!

Bedrijfspoule.nl »