·
LIVE

EXC Excelsior
 17'
0 - 0

NEC NEC
Alle wedstrijden »

Positief nieuws over Christian Eriksen


Lisette ·

Voetbalfans waren gisteren geschokt toen tijdens de wedstrijd Denemarken - Finland de Deense speler Christian Eriksen in elkaar zakte op het veld. Kort daarna werd de 29e jarige speler door het medische team gereanimeerd en naar het ziekenhuis vervoerd.

Lange tijd was het onduidelijk in welke toestand Eriksen verkeerde en of de wedstrijd nog zou worden hervat. Gelukkig kwam na 1,5 uur het verlossende woord dat Eriksen bij kennis was, zelfstandig ademde en zelfs met zijn ploeggenoten had gebeld. Eriksen zou de wens hebben uitgesproken om de wedstrijd te hervatten, waar het Deense en het Finse team gehoor aan hebben gegeven. De wedstrijd eindigde in 1-0 voor Finland.

Deze ochtend heeft de Deense voetbalbond DBU een update gegeven over Eriksen: de middenvelder is stabiel en wordt verder onderzocht in het ziekenhuis. Het gaat veel beter met hem, en hij heeft zijn ploeggenoten gerustgesteld dat hij snel weer zal terugkeren. Wel zijn alle media-activiteiten geschrapt en zal de Deense ploeg de training vandaag overslaan. De Deense federatie heeft Eriksen's ploeggenoten pysochologische hulp aangeboden. Donderdag zal het Deense team weer een wedstrijd spelen, dit keer tegen Belgie.


Reacties (1)

PipPro Eredivisie 2023-2024 PipPro

Nice

· 0 Reacties

Reageren

Bedrijfspoule.nl

Een WK poule voor je bedrijf?

Wil je een exclusieve voetbalpoule voor jouw bedrijf? Dat kan! Met een bedrijfspoule maak je jouw poule zo exclusief als je zelf wil. Voeg de kleuren en logo van jouw onderneming toe, nodig je collega’s uit en laat ze voorspellen. Om het nog leuker te maken laat je teams en afdelingen tegen elkaar strijden voor eeuwige roem!

Bedrijfspoule.nl »