Komende wedstrijden

ALB Albanië SPA Spanje

KRO Kroatië ITA Italië
Alle wedstrijden »

TV-programma's en Talkshows tijdens het EK Voetbal 2024


Dirk ·

Het EK Voetbal 2024 in Duitsland gaat van start op 14 juni en brengt niet alleen spannende wedstrijden, maar ook tal van TV-programma's en talkshows die je helemaal bijpraten over het toernooi. Hier is een overzicht van wat je kunt verwachten op de Nederlandse televisie.

Live Wedstrijden

Alle wedstrijden van het EK 2024 worden live uitgezonden door de NOS. De duels zijn te volgen op NPO1, NPO2 of NPO3. Hierdoor hoef je niets te missen van de actie, ongeacht waar je bent.

Dagelijkse Talkshows en Analyses

NOS Studio EK 24

Zender: NOS, NPO
Beschrijving: Een speciale talkshow met bekende analisten zoals Rafael van der Vaart, Pierre van Hooijdonk, Ibrahim Afellay en Arno Vermeulen. Samen met presentator Sjoerd van Ramshorst bespreken zij de wedstrijden en ontwikkelingen van het toernooi. Dagelijks te zien in de avond.

Wij Houden van Oranje

Zender: Talpa, SBS6
Beschrijving: Spelers en trainers van het Nederlands elftal kijken uit naar een schitterend toernooi en beantwoorden vragen van het Nederlandse publiek. De presentatie is in handen van Hélène Hendriks en Noa Vahle.

De Oranjezomer

Zender: Talpa, SBS6
Beschrijving: Vandaag Inside wordt tijdelijk hernoemd naar De Oranjezomer. Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp geven dagelijks hun kijk op het EK, met speciale aandacht voor het Nederlands elftal en interessante gasten. De show begint dagelijks rond 21.35 uur.

EK Praat

Zender: ESPN
Beschrijving: VoetbalPraat wordt tijdens het EK omgedoopt tot EK Praat. Elke avond bespreken bekende presentatoren, analisten en commentatoren het laatste EK-nieuws.

Ziggo Sport Voetbal Café

Zender: Ziggo Sport
Beschrijving: Deze show staat volledig in het teken van het EK. Diverse analisten en gasten nemen dagelijks de gebeurtenissen en resultaten onder de loep.

NOS EK-journaal

Zender: NOS, NPO
Beschrijving: Het NOS EK-journaal biedt dagelijkse updates over het toernooi. Verslaggevers volgen niet alleen het Nederlands elftal, maar ook andere deelnemende landen, en brengen het laatste nieuws en ontwikkelingen.

Conclusie

Met deze uitgebreide dekking van het EK 2024 op verschillende zenders hoef je niets te missen van het toernooi. Of je nu live wedstrijden wilt kijken of analyses en discussies wilt volgen, er is voor ieder wat wils. Blijf ons volgen voor meer updates en diepgaande analyses rondom het Europees Kampioenschap Voetbal 2024.


Reacties (0)

Er zijn geen reacties gevonden.

Bedrijfspoule.nl

Een EK poule voor je bedrijf?

Wil je een exclusieve voetbalpoule voor jouw bedrijf? Dat kan! Met een bedrijfspoule maak je jouw poule zo exclusief als je zelf wil. Voeg de kleuren en logo van jouw onderneming toe, nodig je collega’s uit en laat ze voorspellen. Om het nog leuker te maken laat je teams en afdelingen tegen elkaar strijden voor eeuwige roem!

Bedrijfspoule.nl »