·
LIVE

ZKO Zuid-Korea
 71'
1 - 1

POR Portugal

GHA Ghana
 65'
0 - 2

URU Uruguay

Van Gaal maakt voorselectie WK bekend en komt met verassende namen


Robbert ·

Van Gaal maakt voorselectie WK bekend en komt met verassende namen

Bondscoach Louis van Gaal heeft vandaag de 39 namen bekend gemaakt die in de voorselectie voor het WK zijn opgenomen. Deze selectie bevat opvallende namen. Xavi Simons, Sven Botman, Mitchell Bakker, Pascal Struijk, Jeremie Frimpong en Micky van de Ven zijn de verassende namen die een kans maken op de definitieve selectie. De spelers die nu niet zijn opgeroepen maken geen kans meer op het WK. Zo zijn bijvoorbeeld Hans Hateboer, Owen Wijndal, Jerdy Schouten en Kjell Scherpen afgevallen. Van Gaal maakte geen gebruik van de mogelijkheid om maximaal 55 spelers op te roepen en kiest dus voor deze 39 spelers.

Opgeroepen keepers
Justin Bijlow is teruggekeerd in de selectie na afwezigheid tijdens de afgelopen interlandperiode en maakt dus nog kans op het WK. Daarnaast zijn Jasper Cillessen, Mark Flekken, Andries Noppert en Remco Pasveer de vijf geselecteerde keepers in de voorselectie van Oranje en dus mogen zij hopen op een plek onder de lat tijdens het WK.

Terugkeer van grote namen
Ook is er plek voor Memphis Depay ingeruimd. Ondanks de blessure die de aanvaller al geruime tijd aan de kant houdt, blijkt hij voor Van Gaal belangrijk genoeg om in de voorselectie op te nemen. Depay is nog niet hersteld van zijn blessure, maar Van Gaal geeft aan zo lang mogelijk een plaats voor de aanvaller te reserveren. Frenkie de Jong is hersteld van een blessure die hem de afgelopen interland aan de kant hield en is ook geselecteerd. De volledige voorselectie is hier te zien.


Reacties (1)

Shrek WK 2022 Shrek

· 0 Reacties

Reageren

Bedrijfspoule.nl

Een WK poule voor je bedrijf?

Wil je een exclusieve voetbalpoule voor jouw bedrijf? Dat kan! Met een bedrijfspoule maak je jouw poule zo exclusief als je zelf wil. Voeg de kleuren en logo van jouw onderneming toe, nodig je collega’s uit en laat ze voorspellen. Om het nog leuker te maken laat je teams en afdelingen tegen elkaar strijden voor eeuwige roem!

Bedrijfspoule.nl »