Komende wedstrijden

FOR Fortuna Sittard GAE Go Ahead Eagles
Alle wedstrijden »

Alle EK acties van 2021 op een rijtje


Dirk ·

Het EK Voetbal komt eraan en dat betekent dat alle grote bedrijven weer strooien met Oranje acties. Wij zetten alle acties op een rijtje en kiezen de leukste.

AH Heldenshirt
In samenwerking met Lipton kun je bij de Albert Heijn een EK Lipton Heldenshirt krijgen. Daarnaast krijg je bij elke €15 een 1 tattoo en sticker.

Bavaria broekje
Samen met boxershortmerk Pockies ontwikkelde Bavaria een ‘geluksbroekje’, geïnspireerd op het wedstrijdshirt van Oranje tijdens het gewonnen EK van 1988. Want, bijgeloof en sport zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Je kunt hem krijgen bij een lucky 7-pack Bavaria bij verschillende supermarkten.

Grolsch koelkast
Bij biermerk Grolsch kun je dit EK een unieke beugelkoelkast winnen. er zit namelijk op elk kratje en sixpack een unieke actiecode. Deze code kun je invoeren op de website en vervolgens maak je van 24 mei tot 11 juni kans op zo’n unieke koelkast.

Het Holland Heineken Hemd
Misschien heb je 'm al gezien op koningsdag, maar Heineken komt dit jaar met het Holland Heineken Hemd. Je ontvangt een gratis shirt bij aankoop van een Heineken® 9-pack en daarnaast kun je jouw shirt registeren en maak je nog meer kans op oranjeprijzen.

Jumbo juichcape
Wie regelmatig TV kijkt, heeft de juichcape van Snollebolleke vast al gezien. Wij gaan met z'n allen van links naar rechts in de Snollebollekes juichcape. Je zult wel eerst even moeten sparen, maar wel een must-have item.

Lidl Fluoranje outfit
Lidl fluoriseert Van der Vaart in het Oranje. Je kunt verschillende Fluoranje kledingsstukken en gadgets krijgen, zoals een legging, dames short, heren T-shirt, lange joggingbroek, heren short, zonneklope, zweetbandjes, heuptasje, mondkapje, sokken of slippers. Ook Lidl werkt met spaarkaarten die je kunt inwisselen voor Fluoranje items.

PLUS Bricks
Bij PLUS kun je zelf het EK nabouwen met PLUS BRICKS. Je kunt sparen voor een voetbalveld, compleet met spelers, goals, coaches, scoreborden, tribunes, publiek en nog véél meer. Bij elke 15 euro ontvang je een zakje PLUS BRICKS.

De leukste
Voor ons is de Jumbo juichcape de winnaar, omdat wij groot fan zijn van Snollebolleke. Het kan namelijk niet anders dat heel Nederland thuis vanaf de bank van Links naar Rechts gaat.

Wij zijn klaar voor het EK. Doe jij mee al een voetbalpool? Zo niet, organiseer dan snel een Voetbalpool voor jouw vrienden, familie en collega's.


Reacties (0)

Er zijn geen reacties gevonden.

Bedrijfspoule.nl

Een WK poule voor je bedrijf?

Wil je een exclusieve voetbalpoule voor jouw bedrijf? Dat kan! Met een bedrijfspoule maak je jouw poule zo exclusief als je zelf wil. Voeg de kleuren en logo van jouw onderneming toe, nodig je collega’s uit en laat ze voorspellen. Om het nog leuker te maken laat je teams en afdelingen tegen elkaar strijden voor eeuwige roem!

Bedrijfspoule.nl »