Komende wedstrijden

FOR Fortuna Sittard GAE Go Ahead Eagles
Alle wedstrijden »

Oranje is nu echt begonnen met de voorbereiding op het EK


Dirk ·

Onder leiding van Frank de Boer is Oranje nu echt begonnen aan de voorbereiding op het EK! In Zeist zijn ze gisteren begonnen aan een driedaagse trainingsstage met alle spelers zonder clubverplichtingen, in totaal zijn er vijftien spelers aanwezig.

Er werd getraind door Maarten Stekelenburg, Tim Krul, Marco Bizot, Tonny Vilhena, Owen Wijndal, Donyell Malen, Denzel Dumfries, Quincy Promes, Steven Berghuis, Teun Koopmeiners, Davy Klaassen, Ryan Gravenberch, Joël Veltman en de nieuwkomers Cody Gakpo en Jurriën Timber.

Dit is slechts een klein deel van de voorlopige EK-selectie van 34 man, maar snel maakt Frank de Boer bekend welke 26 spelers definitief meegaan naar het EK. Deze groep vertrekt zaterdag 29 mei voor een trainingskamp naar Portugal.

Zondag 13 juni om 21.00 uur begint Oranje aan het EK met een wedstrijd tegen Oekraïne in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam.

EK Poule maken?
Ga snel naar Pool organiseren en maak een EK Poule voor het EK 2021 en laat excel achterwege. Vergeet niet al jouw vrienden, familie en collega's uit te nodigen!


Reacties (0)

Er zijn geen reacties gevonden.

Bedrijfspoule.nl

Een WK poule voor je bedrijf?

Wil je een exclusieve voetbalpoule voor jouw bedrijf? Dat kan! Met een bedrijfspoule maak je jouw poule zo exclusief als je zelf wil. Voeg de kleuren en logo van jouw onderneming toe, nodig je collega’s uit en laat ze voorspellen. Om het nog leuker te maken laat je teams en afdelingen tegen elkaar strijden voor eeuwige roem!

Bedrijfspoule.nl »