Komende wedstrijden

FOR Fortuna Sittard GAE Go Ahead Eagles
Alle wedstrijden »

Vanavond speelt Nederland tegen Georgië in de "uitzwaaiwedstrijd"


Dirk ·

Vanavond werkt het Nederlands elftal de traditionele "uitzwaaiwedstrijd" af in de Grolsch Veste in Enschede tegen Georgië, de wedstrijd begint om 18.00 uur. Dit is de laatste officiële wedstrijd ter voorbereiding op het EK en om te laten zien dat ze er klaar voor zijn.

Frank de Boer in deze wedstrijd zich ook vasthouden aan het al veelbesproken 5-3-2 systeem. De bondscoach zwicht niet voor de kritiek op de speelwijze van Oranje.

"Ik wil aan 5-3-2 vasthouden. Ik ben ervan overtuigd dat we dat nodig hebben. Of dat ook de formatie tegen Oekraïne is? De kans is groot, al is niks definitief", zei De Boer gisteren bij zijn laatste persmoment tijdens het trainingskamp in Portugal.

Er is veel kritiek op Oranje, dat afgelopen woensdag in een oefenduel tegen Schotland pas voor het eerst in het 5-3-2 systeem speelde. De ploeg van De Boer speelde onder niveau en kwam niet verder dan een teleurstellend 2-2 gelijkspel.

Wat vind jij van het 5-3-2 systeem?


Reacties (1)

PipPro Eredivisie 2023-2024 PipPro

Hij heeft geen 5 verdedigers nodig

· 1 Reacties

Reageren

Jonah Eredivisie 2023-2024 Jonah

Ik ga voor 3-1

Bedrijfspoule.nl

Een WK poule voor je bedrijf?

Wil je een exclusieve voetbalpoule voor jouw bedrijf? Dat kan! Met een bedrijfspoule maak je jouw poule zo exclusief als je zelf wil. Voeg de kleuren en logo van jouw onderneming toe, nodig je collega’s uit en laat ze voorspellen. Om het nog leuker te maken laat je teams en afdelingen tegen elkaar strijden voor eeuwige roem!

Bedrijfspoule.nl »