Komende wedstrijden

ALB Albanië SPA Spanje

KRO Kroatië ITA Italië
Alle wedstrijden »

Grote toernooien


Voetbaltoernooi is de perfecte plek om te genieten van de grote toernooien, zoals het WK of het EK, omdat je hier de kans krijgt om te laten zien hoe goed je het voetbal echt kent.
Lees verder en ontdek waarom het spelen van een voetbalpoule via ons je in de voetbalstemming zal brengen. Ook de mensen om je heen zullen betrokken worden bij het spannende gevoel.

Waarom is een voetbalpoultje leuk?

Toernooivoetbal.com heeft veel geweldige aspecten, maar laten we er hier enkele kort opsommen:

 • Het is competitief
 • Je kan het spelen met vrienden, familie en collega's
 • Het spannende spel betrekt je bij het voetbal
 1. Het competitieve aspect
  Voor een verschillend aantal doeleinden, houdt sport van competitie. De techniek die gebruikt wordt, de onvoorspelbare natuur van karakters en prestaties. De kans op een ander einde is iedere wedstrijd of ieder seizoen weer aawezig. Alles weegt mee in het onvoorspelbare karakter. Voetbalpoules zijn erg competitief, en gelijkgestemde fans nemen het hierin tegen elkaar op – in een poging de titel te winnen en alle opscheprechten voor zichzelf te claimen. Je kan zelfs de meest beruchte winnaar worden in onze hall of fame.
 2. Speel met vrienden, familie en collega's
  Fantasievoetbal spelen, vooral in grote toernooien, betekent levenslange herinneringen maken. Speldagen veranderen soms in intense ontmoetingen om te controleren wie er gelijk had of niet. Iedereen kan zien wie er punten verdient heeft en hoeveel ze in het klassement stijgen. Dit zijn herinneringen die alleen een voetbalpoule kan creëren.
 3. Betrekt je bij het voetbal
  In plaats van alleen kijken naar een voetbalwedstrijd, krijg je de kans om mee te spelen. Dit is hoe meeslepend het spel soms is. Het feit dat het spel heel gemakkelijk te spelen en te volgen is, zorgt ervoor dat iedereen ongeacht zijn of haar achtergrond, mee kan spelen. Veel voetbalkennis of juis niet, maakt helemaal niets uit.

Wereldkampioenschap voetbalpoule

Een voetbalpoule spelen tijdens het wereldkampioenschap is een van de beste spellen die je kan spelen. Er zijn meer teams, met meer verschillende mogelijke uitkomsten, waardoor de inzet nog hoger is om te winnen.
Om alles goed te voorspellen heb je of enorm veel geluk nodig, of een extreem grote bron aan voetbalkennis. Schrijf je snel in bij Toernooivoetbal.com en organiseer een voetbalpoule met je vrienden of familie. Zo ben je er zeker van dat je niets mist van de spanning van dit toernooi.

Een EK voetbalpoule

Het Europees kampioenschap is nog een perfect voorbeeld van de ideale voetbalpoule om te spelen met mensen om je heen die ook van competitie houden.
Als je in staat bent om aan je vrienden te bewijzen dat jij meer van voetbal afweet, dan zij, dan geeft dit altijd veel voldoening. Je kan competities opzetten om te bepalen wie er van je vriendengroep alles van voetbal weet, en dit alles helemaal zonder ruzie!
Leer hoe je voetbalpoule kunt spelen door hier te klikken!

Bedrijfspoule.nl

Een EK poule voor je bedrijf?

Wil je een exclusieve voetbalpoule voor jouw bedrijf? Dat kan! Met een bedrijfspoule maak je jouw poule zo exclusief als je zelf wil. Voeg de kleuren en logo van jouw onderneming toe, nodig je collega’s uit en laat ze voorspellen. Om het nog leuker te maken laat je teams en afdelingen tegen elkaar strijden voor eeuwige roem!

Bedrijfspoule.nl »