Komende wedstrijden

ALB Albanië SPA Spanje

KRO Kroatië ITA Italië
Alle wedstrijden »

EK Stadions 2024


Het EK 2024 belooft een spectaculair toernooi te worden, mede dankzij de indrukwekkende stadions die Duitsland te bieden heeft. Hier is een overzicht van de stadions waar de wedstrijden plaatsvinden:

1. Olympiastadion, Berlijn

Het iconische Olympiastadion in Berlijn is een van de grootste en meest historische stadions van Duitsland. Het biedt plaats aan 74.475 toeschouwers en zal de finale van het EK 2024 organiseren. Bekend om zijn rijke geschiedenis en moderne faciliteiten, is het een perfecte locatie voor een prestigieus evenement als het EK.

2. Allianz Arena, München

De Allianz Arena in München, met een capaciteit van 70.000 zitplaatsen, is een architectonisch wonder. Het stadion is de thuisbasis van FC Bayern München en staat bekend om zijn opvallende, oplichtende buitenkant. Het zal een aantal belangrijke wedstrijden hosten, waaronder halve finales.

3. Signal Iduna Park, Dortmund

Signal Iduna Park, ook bekend als het Westfalenstadion, is het grootste stadion van Duitsland met een capaciteit van 81.365. De unieke sfeer en gepassioneerde fans maken het een uitstekende locatie voor spannende EK-wedstrijden.

4. Volksparkstadion, Hamburg

Het Volksparkstadion in Hamburg heeft een capaciteit van 57.000 toeschouwers en staat bekend om zijn gastvrije sfeer. Het stadion heeft een rijke geschiedenis en biedt uitstekende faciliteiten voor zowel spelers als fans.

5. Red Bull Arena, Leipzig

De Red Bull Arena in Leipzig biedt plaats aan 42.959 toeschouwers en is een van de modernste stadions in Duitsland. De stad Leipzig staat bekend om zijn culturele erfgoed en de Red Bull Arena zal zeker een geweldige sfeer bieden voor het EK.

6. Mercedes-Benz Arena, Stuttgart

Met een capaciteit van 60.441, is de Mercedes-Benz Arena in Stuttgart een indrukwekkend stadion met moderne faciliteiten. Het stadion is regelmatig gastheer voor internationale wedstrijden en zal een belangrijk onderdeel zijn van het EK 2024.

7. Merkur Spiel-Arena, Düsseldorf

De Merkur Spiel-Arena in Düsseldorf heeft een capaciteit van 54.600 en staat bekend om zijn multifunctionele gebruik. Het biedt een uitstekende setting voor voetbalwedstrijden en zal zeker bijdragen aan de opwinding van het EK.

8. Veltins-Arena, Gelsenkirchen

De Veltins-Arena in Gelsenkirchen, met een capaciteit van 62.271, is een modern stadion dat bekend staat om zijn verschuifbare dak en veld. Het is een populaire locatie voor zowel nationale als internationale wedstrijden.

9. RheinEnergieStadion, Keulen

Het RheinEnergieStadion in Keulen heeft een capaciteit van 50.000 en staat bekend om zijn uitstekende atmosfeer. Het stadion is regelmatig gastheer voor zowel Bundesliga- als internationale wedstrijden.

10. Frankfurt Stadion, Frankfurt

Het Frankfurt Stadion, ook wel bekend als de Deutsche Bank Park, biedt plaats aan 51.500 toeschouwers. Het moderne stadion in het hart van Frankfurt is een ideale locatie voor het hosten van spannende EK-wedstrijden.

Elk van deze stadions draagt bij aan de rijke voetbalgeschiedenis van Duitsland en zal zeker een geweldige ervaring bieden voor alle voetbalfans tijdens het EK 2024. Bereid je voor op een onvergetelijk toernooi in deze fantastische locaties!

Bedrijfspoule.nl

Een EK poule voor je bedrijf?

Wil je een exclusieve voetbalpoule voor jouw bedrijf? Dat kan! Met een bedrijfspoule maak je jouw poule zo exclusief als je zelf wil. Voeg de kleuren en logo van jouw onderneming toe, nodig je collega’s uit en laat ze voorspellen. Om het nog leuker te maken laat je teams en afdelingen tegen elkaar strijden voor eeuwige roem!

Bedrijfspoule.nl »