Komende wedstrijden

HEE SC Heerenveen PSV PSV
Alle wedstrijden »

EK Vrouwen Poule


EK Vrouwen Poule

Het Europees Kampioenschap voetbal voor vrouwen werd voor het eerst georganiseerd in 1984. Ondertussen zijn we een paar jaar verder en heeft het vrouwenvoetbal zich steeds verder ontwikkeld. Hedendaags strijden er 16 landen om die felbegeerde beker. De laatste, en enige keer sleepte het Nederlands elftal deze beker in de macht. Maar de zes edities daarvoor (2013, 2009, 2005 en 2001, 1997 en 1995) ging Duitsland er mee aan de haal.
De 16 landen zijn gewaagder aan elkaar dan ooit, en daarom is het enorm leuk om een voetbalpoule te spelen tijdens dit toernooi. Zo kan je met je vrienden of collega’s nog meer plezier en spanning beleven aan de wedstrijden.

Hoe werkt een voetbalpoule?

Via onze site kan je de wedstrijden voor het EK vrouwenvoetbal voorspellen. Dit kan je in een publieke poule doen, of een besloten groep met enkel mensen die jij uitnodigt. Als de wedstrijden beginnen kan je je voorspelling voor de uitslag niet meer wijzigen en begint de spanning te stijgen.

Hoe krijg je punten?

Aan de hand van hoe correct je wedstrijden voorspeld hebt, krijg je meer of minder punten. Zo krijg je 16 punten als je de juiste winnaar kan aanwijzen. Daarnaast krijg je 5 punten per team waarvoor je het aantal doelpunten goed raadt, en tot slot nog een additionele 4 punten wanneer je ook de score goed hebt.

Hoe doe ik mee aan een EK voetbalpoule?

Het is extreem eenvoudig, zo kan je maximaal genieten:

  1. Maak een account aan op onze website
  2. Zet je eigen competitie op met vrienden of collega’s. Als je dat niet wil doen, kan je ook deze stap overslaan om te strijden tegen heel Nederland.
  3. Dan is het tijd om al uw voorspellingen in te voeren.
  4. Geniet extra van de wedstrijden en laat zien dat jij de meeste voetbalkennis hebt.
    Mocht je onze API voor bedrijven om het spel te integreren in jullie omgeving, klik dan hier.

Waarom toernooivoetbal.com beter is dan de concurrenten

Normaal gaan voetbalpoules over fictieve wedstrijden, en wij hebben het interessant gemaakt door het te koppelen aan real-life wedstrijden. Zo wordt je nog meer betrokken bij het toernooi en is elke wedstrijd extra spannend om te volgen. Daarnaast heeft iedereen dezelfde kansen, maar is kennis van voetbal wel een handigheidje. Al blijft het wel een balsport, en een balletje kan raar rollen. Omdat je iedereen kan uitnodigen om mee te doen, wordt het nog gezelliger, en kan je je voorspellingen met elkaar bespreken. Zo ga jij gegarandeerd genieten van het EK vrouwenvoetbal.
Wil je gelijk beginnen met spelen? Klik dan hier!

Bedrijfspoule.nl

Een WK poule voor je bedrijf?

Wil je een exclusieve voetbalpoule voor jouw bedrijf? Dat kan! Met een bedrijfspoule maak je jouw poule zo exclusief als je zelf wil. Voeg de kleuren en logo van jouw onderneming toe, nodig je collega’s uit en laat ze voorspellen. Om het nog leuker te maken laat je teams en afdelingen tegen elkaar strijden voor eeuwige roem!

Bedrijfspoule.nl »